We weten allemaal dat voldoende water drinken belangrijk is. We zijn ons er ook van bewust dat plastic waterflesjes een enorme impact hebben op het milieu. En dus gaan mensen momenteel massaal op zoek naar een beter alternatief. En dat alternatief is er: je kunt online veel verschillende herbruikbare waterflessen vinden. Toch zijn ook deze flessen niet allemaal geschikt voor dagelijks gebruik. Sommige flessen zijn voorzien van een glazen binnenfles en die gooi je niet zo gemakkelijk even in je tas. Ook kan het zijn dat de fles die jij op het oog hebt alleen te verkrijgen is in grote maten. Dat is dan weer minder geschikt voor kinderen.

Kies dus voor een gepersonaliseerde waterfles van Flaske. Deze zijn te koop in verschillende maten én je kunt ze verder ook nog eens helemaal zó laten maken als jij wilt. Een leuke print, een mooie kleur en een bijzondere dop. Het kan allemaal. Er zijn ook nog andere voordelen verbonden aan een gepersonaliseerde waterfles:

Milieubewust

Een van de grootste voordelen van een gepersonaliseerde waterfles is dat deze duurzaam is. Plastic flessen vormen een enorme bedreiging voor het milieu en de oceanen. Door te kiezen voor een hervulbare waterfles, verminder je het aantal wegwerpflessen dat nodig is en bescherm je het milieu.

Gezonder

In plastic wegwerpflessen kunnen chemische stoffen achterblijven, zoals BPA en ftalaten, die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Een hervulbare waterfles is meestal gemaakt van veiligere materialen, zoals Flaske gepersonaliseerde flessen maakt van roestvrij staal, en zijn daarom een gezondere keuze.

Gemakkelijk mee te nemen

Een gepersonaliseerde waterfles is gemakkelijk mee te nemen, waardoor je altijd schoon en vers water bij de hand hebt. Of je nu aan het werk bent, naar school gaat of op pad bent, een waterfles is een handige en praktische accessoire.

Besparing op lange termijn

Het kopen van wegwerpflessen kan op de lange termijn duur zijn. Een gepersonaliseerde waterfles is eenmalig duurder, maar je bespaart op de lange termijn omdat je deze steeds opnieuw water met kunt vullen.

Reclame-instrument

Een gepersonaliseerde waterfles is ook een uitstekend reclame-instrument. Bedrijven kunnen hun logo of naam op de waterfles laten drukken en zo de naamsbekendheid van vergroten. Ook kunnen ze de waterfles uitdelen aan klanten of medewerkers als cadeau.

Uniek en stijlvol

Een gepersonaliseerde waterfles is uniek en stijlvol. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en ontwerpen en de waterfles personaliseren met je eigen naam of ontwerp. Zo is je waterfles niet alleen praktisch, maar ook nog eens een zeer stijlvolle accessoire.

You might also enjoy: