Heeft je kind een bril nodig? Dan kan het nog wel eens een hele uitdaging zijn om je kind verschillende kinderbrillen te laten passen bij de opticien. Een bril is nu eenmaal even wennen en als je kind z'n dag niet heeft, dan is de kans maar klein dat hij of zij een bril wil passen. En dat terwijl het passen van kinderbrillen wel echt belangrijk is. Dat koppie groeit nog en je wilt wel dat je kind de bril gaat dragen. Daarbij wil je ook nog dat je kind een leuke bril op zijn of haar neus heeft. Het moet er wel een beetje leuk uitzien. Maar als er niet gepast wordt, kun je dat dus niet beoordelen. En dan is het fijn dat Charlie Temple bestaat.

Virtueel kinderbrillen passen is wél leuk!

Je zult het merken, zodra je je kind voor de laptop zet en verschillende kinderbrillen past werkt hij of zij wel mee. Dat komt natuurlijk omdat je kind zelf kan zien welke kinderbrillen goed staan en welke minder. Het gevoel van telkens weer een nieuwe bril op de neus ontbreekt. Je kunt al deze kinderbrillen gewoon virtueel passen. Heeft je kind ook geen zin om voor de laptop te gaan zitten? Dan kun je ook een foto uploaden en daar de bril op projecteren.

Laat je kind helpen

Jij kunt vooraf een voorselectie maken van de kinderbrillen die jou aanstaan op het gebied van model en kleur. Al deze brillen kun je alvast in het winkelmandje doen en aan de hand van deze voorselectie kun je je kind zelf een bril laten kiezen. Je geeft je kind dan wat regie over iets dat anders nog wel eens kan uitmonden in een drama. Kies jij alles? Dan kan het nog wel eens lastig worden om je kind daadwerkelijk de bril te laten dragen.

En vergeet jezelf niet!

Je vindt bij Charlie Temple ook veel brilmonturen dames. Heb je een nieuwe bril nodig? Wil je een extra bril of gaat het nu juist om een zonnebril? Je vindt altijd weer precies dat model in die kleur die goed bij jou past. Ook jij kunt online passen of een foto uploaden. Kies je voor het laatste? Dan is het wel zo handig om een foto zonder bril te gebruiken. Je kunt dan nog beter zien of een bepaald montuur goed bij de vorm van je gezicht past. Er is op de site zoveel keuze, je weet haast niet waar je moet kijken!

You might also enjoy: