Het is de maand van geven. Maar dat betekend niet dat er nog genoeg andere gelegenheden zijn om een geschenk aan jouw personeel te geven. We gaan bijna het nieuwe jaar in en daar zijn genoeg momenten te vinden waar jij jouw personeel kan verwennen met een klein presentje.

 

Denk bijvoorbeeld aan Pasen

Pasen is een feestelijke gelegenheid die mensen vaak voorbij laten gaan om iets te geven. Waar we de kinderen rond laten rennen door de tuin om eieren te zoeken. Hoeven we de volwassen onder ons natuurlijk niet te vergeten. Zo kan jij als baas zijnde aan jouw personeel een paasmand cadeau geven. Zo heb je een paasgeschenk personeel makkelijk gevonden en hoeft het niet een heel groot cadeau te zijn. Een kleinigheidje zorgt er voor dat jouw personeel zich gewaardeerd voelt voor hun harde werken. Of je nu Inspirational gaat denken of een doos chocola geeft, iets kleins doet het altijd goed.

 

Iets voor tijdens de zomer

Het personeel werkt altijd erg hard en dat mag ook in de zomermaanden beloond worden. Veel mensen gaan dan op vakantie. Sommige wachten op de winter maanden om zich te verplaatsen naar de zon. Maar ook dan kan je dit geschenk in de zomer maanden geven zodat het personeel dat in de winter weg gaat dit mee kunnen nemen.

 

Een leuk zomer of vakantie pakket wordt altijd leuk ontvangen. Denk hierbij aan iets van drinken in de vorm van een cocktail pakket of een handdoek. Want een handdoek komt altijd van pas als je bij het zwembad ligt of bij het strand ligt te zonnen. Maar zo kan je ook aan een strandbal denken. Iets wat de mensen kunnen gebruiken tijdens hun vakantie.

 

Een geschenk voor waardering

We moeten onthouden dat een geschenk een blijk van waardering is. Het hoeft niet groot te zijn of van veel waarden te zijn. Maar als je als baas, of bedrijf, laat zien aan jouw personeel dat je aan ze denkt met een klein presentje dan wekt dat vertrouwen op en zullen mensen ook goed nadenken en je als goede baas zien. Want laat jij als baas je waardering zien aan je personeel, dan voelen ze dat ook en dat ga je terug zien in hun werk. En een fijne werkomgeving dat wilt iedereen. Dat motiveert en zorgt voor een goede werksfeer. Zo blijven mensen ook langer hangen en zullen ze je ook eerder aanschrijven als een goede werkplek voor andere mensen. Je wilt van jouw mensen natuurlijk de ambassadeurs maken van je bedrijf. En met een klein geschenk op zijn tijd houdt je dat gevoel warm.

You might also enjoy: